Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Készül az Éjszárny-film. Új írót kapott a Van Helsing. Két újabb arc a The Predatorban. Beerősítenek a Deadpool 2 készítői. Lars von Trier thrillert csinál.

2017. február 25. - csak Porter

nightwing.jpg

A Warner Bros. a The Batman mellett egy Éjszárny (Nightwing)-filmet is el szeretne készíteni. Ugye ő Dick Greyson, az első Robin. A rendezői székbe is megvan már a kiszemeltjük, a LEGO Batman - A filmet is dirigáló Chris McKay. Valamint végre véget ért a huzavona és hivatalossá vált, hogy Matt Reeves rendezi a The Batmant.

van-helsing.jpg

Az Universal stúdió lecserélte a készülő Van Helsing-film forgatókönyvíróit, aki Jon Spaihts (Prometheus, Utazók) és Eric Heisserer (Érkezés) voltak és inkább egy Mad Max-stílusú filmet írtak volna. A helyükre érkezett Dan Mazeau, aki eddig A titánok haragja című "remek" filmet írta.

alfie-allen.jpg

yvonne-strahovski.jpg

Újabb két színész csatlakozott a The Predator című filmhez, amit a napokban kezdtek el forgatni. Alfie Allen (Trónok harca, John Wick) egy volt tengerészgyalogost fog alakítani, míg Yvonne Strahovski (24, Chuch, Dexter) a főszerepet alakító Boyd Holbrook exfeleségét játssza.

 cabin_in_the_woods_premiere_writer-director_drew_goddard.jpg

Drew Goddarddal (Cloverfield, Ház az erdő mélyén, Mentőexpedíció) bővült a Deadpool 2 forgatókönyvírói csapata. Goddard az első filmet is író Rhett Reese - Paul Wernick pároshoz csatlakozott.

the-house-that-jack-built.jpg

The House that Jack Built címen egy kemény sorozatgyilkosos thrillert készít Lars von Trier (Dogville, Antikrisztus, A nimfomániás).

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6412292169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása