Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Még idén foroghat az új X-Men-film? Stranger Thingsből a Godzillába. Megvan az új Tomb Raider apja. Még két nagyobb név az Alita: Battle Angelben. Elkészülhet a Jay és Néma Bob visszavág 2.?

2017. február 17. - csak Porter

xmen0002_1.jpg

Sophie Turner egy interjúban elmondta, hogy valószínűleg még idén decemberben elkezdhetik a következő X-Men-film forgatását, ami az ő karakterére fókuszálna, vagyik Jane Greyre, azaz a Főnixre. A filmnek elvileg X-Men: Supernova lesz a címe és a Dark Pheonix történetét filmesítenék meg. 

maxresdefault_73.jpg

A Stranger Thingsben Elevent alakító Millie Bobby Brown lesz az egyik főszereplője a 2019-ben érkező Godzilla folytatásának, a Godzilla: King of Monstersnek.

1.jpg

Dominic Westtel (300) bővült a Tomb Raider mozifilm stábja. West egy központi figurát, Lara Croft édesapját kelti életre a jövőre érkező filmben, akinek eltűnése végett kerekedik fel Lara, hogy megtalálja. 

jennifer-connelly.jpg

jackie-earle-haley.jpg

Jennifer Connelly és Jackie Earle Haley is csatlakozott a Robert Rodriquez által rendezett Alita: Battle Angelhez.

jay-and-sb.jpg

Kevin Smith elkezdte írni a Jay és Néma Bob visszavág folytatását, ami mostani Hollywood-i jelenségeket (reboot, remake, spinoff, prequiel, sequiel) paródizálná ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1712268074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása