Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Alakul A sebhelyesarcú remake

2017. február 13. - csak Porter

scarface.jpg

Már egy ideje tervezik A sebhelyesarcú feldolgozását. Tavaly októberében arról szóltak a hírek, hogy ezúttal egy mexikói gengszter lesz a középpontban, na meg arról, hogy Antoine Fuqua (Kiképzés, A Védelmező, A hét mesterlövész) olvasta a forgatókönyvet és szívesen meg is rendezné.

Fuqua azután, hogy bekerült a direktori székbe, nem sokkal később távozott is, valamint a forgatókönyvet is átírják. Az eddig David Ayer (Kiképzés, Az utolsó műszak, Suicide Squad - Öngyilkos osztag), Terence Winter (Pénzed vagy életed, Brooklyn törvényei, A Wall Street farkasa) és Jonathan Herman (Straight Outta Compton) által írt szövegkönyvet ezúttal a Coen tesók szerkesztik át kicsit. 

20130908_coen-slide-8zop-superjumbo-v2.jpg

Emellett megtalálták a címszereplőt is, aki nem más lesz, mint Diego Luna, aki legutóbb a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetben játszotta az egyik főszerepet. Valamint már azt is tudjuk, hogy 2018. augusztus 10-én érkezik a mozikba.

hd-aspect-1481756258-diego-large.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr5412253588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása