Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

SuperBowl TV-spot: Palackba zárt szellem, Transformers: Az utolsó lovag, Élet, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, Logan, John Wick 2. felvonás, Halálos iramban 8, A Galaxis őrzői 2, Baywatch, Az egészség ellenszere

2017. február 07. - csak Porter

wp1818851.jpg

Az éves Super Bowl döntő mindig fontos szerepet játszik a filmes marketing szempontjából. Ugyanis az év talán legnézettebb eseménye Amerikában, több, mint 110 millió embert ültet le a tévé elé évente, így remek lehetőség nyílik egy-egy film rövid bemutatójának lejátszására a meccs közti szünetekbe. A reklámozás nem olcsó, kb. 5 millió dollár egy fél perces videó, így általában a nagyobb durranásoknak szánt filmek kerülnek be. A tavalyi spotokat itt lehet megnézni, és most lássuk az idei felhozatalt: 

Ghost in the Shell

Transformers: The Last Knight

Life

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Logan

John Wick: Chapter 2

The Fate of the Furious

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Baywatch

A Cure for Wellness

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4312182730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása