Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Jöhet a Terminátor-reboot? Ők esélyesek az új Zöld Lámpás szerepére. Forog a Bosszúállók 3-4 és a Tomb Raider. Újabb két színész a The Predatorban. Újraírják a The Flash forgatókönyvét.

2017. február 01. - csak Porter

terminator-2-poster.jpg

James Cameron Tim Millerrel, a Deadpool rendezőjével ült le beszélgetni, hogy készíthetnének egy Terminátor rebootot, amivel egyben le is zárnák a Terminátor-franchiset. Cameron a producer lenne, míg Miller rendezné a filmet. 

hjflc_cv1_r3_gallery_57fc3635f2c6a2_45566872.jpg

Ryan Reynolds - aki a 2011-es Zöld Lámpás mozifilmben alakította a főszerepet - mellett Tom Cruise, Jake Gyllenhaal, Bradley Cooper, Armie Hammer (The Social Network - A közösségi háló, A magányos lovas), James Marsden (X-Men-trilógia, Westworld-sorozat) és Joel McHale (Ted, Kavarás, Távozz tőlem, Sátán!) tűnik esélyesnek Hal Jordan szerepére a 2020-ban érkező Green Lantern Corpsban.

9b80433bba0c11ac4fb1a54696da2acc.jpg

Elkezdődött a Bosszúállók harmadik és negyedik részének, valamint a jövőre érkező, Alicia Vikander főszereplésével készülő Tomb Raider forgatása is.

will-the-punisher-come-to-netflix-the-punisher-2004.jpeg

Thomas Jane (Háborgó mélység, A Megtorló) és a 10 éves Jacob Tremblay (A szoba) is csatlakozott Shane Black The Predator című filmjéhez. Jane karakteréről nem sokat tudni, Tremblay viszont a főszerepet játszó Boyd Holbrook autista fiát alakítja.

ezra-miller-in-the-flash-movie.jpg

A Warner stúdió Joby Haroldot (Éberség, Arthur király: A kard legendája) kérte fel, hogy szabja át kissé a(z elvileg) jövőre érkező The Flash forgatókönyvét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7212174088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.03.22. 23:33:50

A terminátorba, a II. rész után simán belefért volna egyetlen posztapokaliptikus záróepizód, Cameron rendezésében, maradva a kályhánál, hatalmasat szólhatott volna. Miután leforgattak ezeket a totál értelmetlen izzadtságszagú folytatásokat, ami lehúzta az egész -amúgy kiváló- történetet a klotyón, nem tudom érdemes-e még ezzel foglalkozni. Nehéz mostmár úgy odaülni a vászon elé, hogy csak az első két rész van, a többit pedig megnem történtnek tekintjük.

csak Porter 2017.04.04. 00:24:13

Jankove!

Teljes mértékben egyetértek az általad leírtakkal.
süti beállítások módosítása