Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Erre az Alien-filmre vártunk!: Alien: Covenant-trailer

2016. december 25. - csak Porter

mv5bzjg2mdgzmtktmdyymc00yjc5ltg3mmmtndc5ywi3nza1ndfkl2ltywdlxkeyxkfqcgdeqxvyndg2mjuxnjm_v1_sy1000_sx1500_al.jpg

FIGYELEM! Az előzetes CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK AJÁNLOTT! 

Ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphattak volna a filmrajongók, mint hogy megérkezett az első előzetese a jövőre érkező Alien: Covenanthoz, ami annak rendje, módja szerint rögtön egy korhatáros trailert kapott. 

A leginkább A nyolcadik utas: a Halál és a Prometheusra hajazó film nem fog finomkodni és egy kőkemény horrorfilmet kapnak az Alien-rajongók. A Prometheus folytatásának szánt Alien: Covenantot ismét Ridley Scott rendezi, Michael Green (Zöld Lámpás, Logan, Szárnyas fejvadász 2049) és Jack Paglen (Transzcendens) ötletéből, amit John Logan (Minden héten háború, Gladiátor, Az utolsó szamuráj) vetett papírra. 

mv5bnjm1ywzky2utnzi3my00ymvjlwfizgytmge2mwrhntbmndc5l2ltywdlxkeyxkfqcgdeqxvyndg2mjuxnjm_v1_sy1000_sx1500_al.jpg

A színészek pedig: Michael Fassbender, Katherine Waterstone (Legendás állatok és megfigyelésük), Billy Crudup (Watchmen - Az őrzők), Danny McBride, Demián Bichir (Aljas nyolcas), valamint Noomi Rapace, James Franco és Guy Pearce.
Amerikai bemutató: 2017. május 19.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7012072411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása