Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ismét halálos lesz az iram, de most máshogy: The Fate of the Furious-trailer

2016. december 13. - csak Porter

mv5bngiwzwvinjqtnta2zc00zjg2lwe5ywqtzta5ywe1mzbmyjq1l2ltywdll2ltywdlxkeyxkfqcgdeqxvynjuwnzk3ndc_v1.jpg

A negyedik résszel hamvaiból feltámadt akciófranchise elérkezett a nyolcadik részéhez, és még most is valami újjal fog szolgálni. Ezúttal Dom árulja el a "családját" és átáll a Charlize Theron által alakított cyberterrorista mellé, miközben Dwayne Johnson szövetségre lép Jason Stathammal. Egy biztos: jövőre is valami baromi nagy agyatlanságot kapunk, a szórakoztató fajtából. De hát ezért szeretjük a Halálos iramban-szériát.

A rendezést ezúttal F. Gary Gray vállalta el, aki olyan filmeknél ült a kamera mögött, mint a Túl mindenen, Az olasz meló, a Törvénytisztelő polgár vagy a tavalyi Staigh Outta Compton. A sztorit ezúttal is az utolsó öt részt író Chris Morgan szállítja. Akik prezentálják ez az őrültséget: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Don Omar, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Jason Statham, Lucas Black, Helen Mirren, Scott Eastwood, Kristofer Hivju és Charlize Theron.
Magyar bemutató: 2017. április 13.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6012045359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása