Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Itt van az új Pókember!: Spider-Man: Homecoming-trailer

2016. december 09. - csak Porter

mv5bzdg2zjk3zwetzge4os00yzvilthjndmtzjk4ntq2y2jkowrlxkeyxkfqcgdeqxvynja5ndqxmzk_v1.jpg

Megérkezett a Sony és a Diseny által közösen készített új, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban már megismert Pókember különálló filmjének első előzetese. Rögtön kettő! Egy az amerikai piacra, amiben sokkal inkább a John Hughes-féle tinifilmek (Nulladik óra, Meglógtam a Ferrarival) hangulatát emelik ki, a még mindig marhajó MGMT Time to Pretend című dalára. 

A másik már a nemzetközi piacnak szól, ahol sokkal epikusabban próbálják eladni Pókarc újabb kalandját. 

Pókembert ezúttal Tom Holland (A lehetetlen, A tenger szívében) fogja alakítani, May néni a dögös Marisa Tomei lesz, a főgonoszként pedig a Keselyűt játsszó Michael Keatont fogjuk látni. Ezen kívül még feltűnik Robert Downey Jr., Jon Favreau, Donald Glover, Logan Marshall-Green és Angourie Rice (Rendes fickók) is. A filmet Jon Watts (Clown, Rendőrautó) rendezte.
Amerikai bemutató: 2017. július 7.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6612037183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása