Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: 5 rész a Lenyűgöző állatok és megfigyelésüknek. John Wick 3. Ang Lee nem rendez a Disneynek. Még egy készülő Don Quijote-film. Új író a Farkasember-filmhez.

2016. október 25. - csak Porter

clzwsm6vyaquinq.jpg

J.K. Rowling elárulta, hogy végre megvannak az ötletek a Lenyűgöző állatok és megfigyelésükhöz, és kb. öt filmre való történetük van. 

john-wick-hd-wallpapers-6.jpg

A Lionsgate stúdió javaslatára elkezdtek ötletelni a John Wick 3. forgatókönyvén. A készítőknek már ötletük is van a folytatásra, ahol nagyobb hangsúlyt kapnának a mellékszereplők.

o-ang-lee-facebook.jpg

A Disney felajánlotta Ang Leenek (Túl a barátságon, Pi élete) a készülő élőszereplős Mulan rendezését, ám ő nemet mondott rá.

don_quijote_desdichado_by_franromano-d5xg7s8.png

A Disney is filmet tervez Don Quijoteről, méghozzá Billy Ray forgatókönyvróval (Az éhezők viadala, Philips kapitány, Szemekbe zárt titkok remake), aki az eredeti regényt venné alapul.

the-wolfman-505987153f8f2.jpg

Az Universal lecserélte a készülő Farkasember-film forgatókönyvét. Eredetileg Aaron Guzikowski (Fogságban) írta a szövegkönyvet, ám a stúdiónak nem tetszett a munka, így őt menesztették és a helyére Dave Callahamre került, aki eddig olyan filmeket írt, mint a Doom, Az apokalipszis lovasai, The Expendables - A feláldozhatók és a Godzilla. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2611836719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása