Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Rendező nélkül a Deadpool 2. Két és fél órás lesz a Silence. Még egy Mulan-film. Készül A bolygó kapitánya-film. Megvan, ki készíti a Godzilla 2-t.

2016. október 24. - csak Porter

tim-miller-directing-deadpool.jpg

Tim Miller, a Deadpool rendezője kiszállt a folytatásból, mivel jóval eltérőbb ötletei voltak a készülőben levő második résszel kapcsolatban. Miller inkább egy "komolyabb" darabot szeretett volna készíteni, amiben Kyle Chandler játssza Kábelt, ám Ryan Reynolds és az írók maradni akarnak a kisebb költségvetésű, önironikus és vulgáris vonalnál.

silence-andrew-garfield-entertainment-weekly.jpg

Martin Scorsesenek sikerült újravágnia a Silence című új filmjét, így az eredetileg 195 perces játékidőt sikerült 159 percre leredukálni.

86d565ad-e755-406e-9737-a6eed977dbe6.jpg

Nem csak a Disney, de a Sony stúdió is filmet tervez a nagysikerű mesefilmből, a Mulanból. Ők már meg is találták a forgatókönyvírót és a rendezőt is. A géppisztolyos prédikátor, a Tükröm Tükröm és a Szupercellát is jegyző Jason Keller fogja írni, a rendezéssel pedig Alex Gravest bízták meg, aki leginkább sorozatepizódok készítéséről ismert.

captain-planet-movie.jpg

A pár éve csak tervezés alatt álló A bolygó kapitánya-film is elkészülni látszik. Producerként csatlakozott a projecthez Leonardo DiCaprio és a forgatatókönyv írói is megvannak: a kezdő Glen Powell - Jono Matt páros szállítja majd.

maxresdefault_62.jpg

Alakul a 2014-es Godzilla folytatása. A szkriptet Michael Dougherty és Zack Shields (Krampusz) jegyzik, amiből az első filmet is író Max Borenstein készítet forgatókönyvet. A direktori székbe Michael Dougherty foglal majd helyet, akinek ez lesz a harmadik rendezése, az Adsz vagy kapsz és a Krampusz után.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9011833765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása