Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Shia LaBeof lett volna Bumeráng Kapitány. Soká lesz még G.I. Joe 3. Újabb hírek az Avatar-filmekről. Jurassic World-trilógiát terveznek. A FOX készíthet filmet Stan Leeről.

2016. október 06. - csak Porter

fury-shia-labeouf.jpg

Eredetileg Shia LaBeouf is szerepelt volna a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban, mivel a rendező, David Ayer vele forgatta előző filmjét, a Harag című háborús drámát, és nagyon jól kijöttek egymással. A stúdió azonban nem akart rizikót vállalni Shia sokszor botrányos viselkedéseiért. Ő játszotta volna Bumeráng kapitányt, akit végül Jai Courtney keltett életre.

4162227-g-i--joe-retaliation.jpg

A stúdió szerint csak akkor készül el a G.I. Joe harmadik része, ha a színészekkel össze tudják egyeztetni a forgatás időpontját. Dwayne Johnson naptárát elnézve 2020 előtt több, mint valószínű, hogy nem készül el.

james-cameron-has-a-script-for-avatar-5_846r.jpg

James Cameron újabb hírmorzsát csepegtetett a rajongók számára a következő Avatar-filmekről. A folytatás történetei Jake és Neytiri, valamint annak gyerekeiről szólnának. 

hatalmasat-tarolt-a-nyitohetvegen-a-jurassic-world-06170709_1.jpg

J.A. Boyana elárulta, hogy trilógiában gondolkodnak a Jurassic World kapcsán. Nem meglepő módon. 

stan-lee-gaurdians-of-the-galaxy.jpg

A Fox stúdióhoz kerültek a jogok, így ők fogják filmre vinni Stan Lee életét. Elmondásuk szerint egy akció-kalandfilmet szeretnének, ami hangulatában a 70'-es évek James Bond-filmjeire hajazna. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6411686859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása