Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Újabb gonosz az új Pókemberben? Még durvább Gonosz halott. Artúr király az új Transformersben. Paul Walker a Fast 8-ban? 50 év Star Trek.

2016. szeptember 27. - csak Porter

shocker1.jpg

Újabb gonosztevő tűnt fel a Spider-Man: Homecoming forgatásán. Ezúttal Sokkolóval készítettek felvételeket, akit Bokeem Woodbine fog alakítani. Sokkoló egy piti bűnöző, aki átlagfeletti villamos mérnöki tudással rendelkezik és képes kisebb földrezgéseket produkálni. 

evil-dead-poster.jpg

Fede Alvarez, új filmjének népszerűsítése közben azt mondta, hogy előző filmjét, a Gonosz halottat újra kiadják, immáron vágatlan változatban. Ez az a verzió, ami már nem R, hanem NC-17 korhatárbesorolást kapott, és azt nem küldhették moziba.

transformers-the-last-knight-liam-garrigan.jpg

Liam Garrigan csatlakozott a Transformers: The Last Knight szereplőgárdájához, ahol Artúr királyt fogja alakítani, aki már az Egyszer volt, hol nem volt... című sorozatban is játszotta a karaktert 11 epizód erejéig. Mellette megerősítették, hogy visszatér Tyrese Gibson és Stanley Tucci is.

paul-walker.jpg

Vin Diesel Paul Walker testvérével, Calebbel beszélt telefonon arról, mi lenne, ha visszahoznák Brian O'Conner karakterét a Halálos iramban folytatásokba. (NE!)

classic-star-trek-montage.jpg

Másfél percben emlékeznek vissza 50 év Star Trek-mozifilmjéről ebben a videóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7911746349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása