Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Újabb csapás érkezik. Megvan Barry Allen édesapja? Mr. Grey az új Robin Hood-filmben? Jared Leto mint Andy Warhol. Ed Skrein az Alita: Battle Angel főgonosza.

2016. szeptember 26. - csak Porter

shanghai-noon-504e92e33695c.jpg

13 évvel később folytatják a Jackie Chan és Owen Wilson főszereplésével készült Új csapást és annak folytatását, a Londoni csapást. A Shanghai Dawnban ismét visszatér Chan és Wilson, a rendezés ezúttal Jared Hessre (Lángelmék) marad.

billy-crudup-timothy-geithner-1920.jpg

A Warner Billy Cruduppal (Majdnem híres, Watchmen - Az őrzők) tárgyal, hogy vállalja el Barry Allen édesapja, Henry Allen szerepét a 2018-ban érkező The Flash-mozifilmben.

hd-jamie-dornan-wallpapers-83.jpg

Jamie Dornannel tárgyalnak egy kisebb szerep miatt a Robin Hood: Origins című filmbe. Ő játszhatná el Skarlát Will karakterét, aki Robin Hood féltestvére. 

jared-leto-andy-warhol.jpg

Jared Leto fogja alakítani Andy Warholt, a róla szóló életrajzi filmben, a Warholban, aminek forgatókönyvét Terence Winter (Pénzed vagy életed, Brooklyn törvényei, A Wall Street farkasa) írta. 

longform-original-28902-1441043429-5.jpg

Ed Skrein (A szállító: Örökség, Deadpool) csatlakozott az Alita: Battle Angel-mozifilm stábjához, ahol a főgonoszt, Zapant fogja alakítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6111743587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása