Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Jackie Chan Oscar-t kap. Andrew Niccol ismét sci-fit forgat. Durva gázsi James Bondnak. Lehetséges Bondok. Film Churchillről.

2016. szeptember 08. - csak Porter

0626_celeb100-jackie-chan_1200x675.jpg

A következő évi Oscar-gálán Jackie Chan életműdíjat kap. 

clive-amanda.jpg

Andrew Niccol a Gattaca és a Lopott idő után újra sci-fit ír és rendez. Az Anon főszereplői Clive Owen és Amanda Seyfried lesznek és egy olyan világban játszódik, ahol a névtelenség és a magánélet nem létezik. 

daniel-craig-wallpapers.jpg

A Sony stúdió elvileg már ott tart, hogy 150 millió dollárt ajánl Daniel Craignek, ha visszatér még két Bond-filmre. Elvileg csak 2018-ban érkezik az új 007-es mozi, és lehetséges, hogy egybe forgatják le a két részt, hogy még bírja fizikailag Craig a forgatást. 

007-a-james-bond-filmek-a-sorozat-osszes-darabja.jpg

A Sun magazin eközben lehozta, hogy már csak hét esélyes személy van versenybe a következő James Bond szerepére: Tom Hiddleston, Idris Elba, Michael Fassbender, Luke Evans, Charlie Hunnam, James Norton és Jamie Bell.

img.jpg

Joe Wright (Büszkeség és balítélet, Vágy és vezeklés) Churchillről forgat filmet, amiben Churchill hatalomra jutásának előzményét fogja elmesélni. A főszerepben Gary Oldman, John Hurt, Ben Mendelsohn és Kristen Scott Thomas lesz látható. A film címe Darkest Hour és jövő év novemberében fogják bemutatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr611677073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása