Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Spin-off A nagy Lebowskinak. Keanu Reeves a családját klónozza. Megvan a Kábelt alakító színész? Donald Glover mint Lando? Megvan Ocean női csapata.

2016. augusztus 30. - csak Porter

1183899.jpg

John Turturro (Bérgavallér) színész-rendező készít spin-offot A nagy Lebowskinak, aminek főszereplője az 1998-as moziban saját maga által alakított Jesus Quintana lesz és a film címe: Going Places. Mellette feltűnik még Bobby Cannavale, Audrey Tautou és Susan Sarandon is. 

keanu_reeves_masokra_bizza_a_piszkos_munkat_1.jpg

Keanu Reeves lesz a főszereplője a Replicas című a sci-fi/thrillernek, amiben egy tudós egy autóbalesetben elveszíti családját, majd "mindent vagy semmi" alapon klózonna őket, ami sikerül is. Ám egy titkos szervezet tudomást szerez róla, akik ki akarják iktatni a klónokat. A feleségét Alice Eve (Túl jó nő a csajom, Star Trek: Sötétségben) fogja alakítani. A rendezői székbe Jeffrey Nachmanoff (Az áruló) foglal helyet. 

12-29-kyle-chandler-ftr.jpg

Tovább bűvült a Deadpool 2 rosszfiújaként feltűnő Kábelt alakító lehetséges színészek listája. A készítők Kyle Chandlert (Super 8, A Wall Street farkasa) környékezték meg a szereppel.

donald_glover_lando.png 

Donald Glover (Magic Mike XXL, Mentőexpedíció) játszhatja el a fiatal Lando Calrissiant, a Han Soloról készülő Star Wars-mozifilmben. 

everything-we-know-so-far-about-the-all-female-ocean-s-eight-1091036.jpg

További nevekkel gyarapodott az Ocean's Eleven női változata. Sandra Bullockhoz Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Sarah Poulson, Rihanna, Mindy Kaling és Awkwafina csatlakozott. A film címe pedig Ocean's Eight lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1711357280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása