Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Forgatókönyvírót kapott az Uncharted-mozifilm

2016. augusztus 06. - csak Porter

uncharted4title.jpg

A Sony stúdió próbálja filmre vinni a lassan már negyedik részénél tartó Uncharted című kalandjátékot, de eddig nem sok sikerrel. Eddig olyan írók próbáltak meg forgatókönyvet készíteni hozzá, mint David O. Russell (Napos oldal, Amerikai botrány), Mark Boal (A bombák földjén), Dave Guggenheim (Védhetetlen), Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer (Doctor Strange), vagy A nemzet aranyát is jegyző Cormac Wibberley - Marianne Wibberley páros, de senki sem járt sikerrel.

Pár napja Joe Carnahant szerződtették le az Uncharted-mozifilm forgatókönyvének megírására, aki eddig olyan filmeket írt, mint a Füstölgő ászok, A zsaruk becsülete, A szupercsapat, vagy a Fehér pokol. Carnahan szívesen rendezné is a filmet, de arról még nem döntöttek a Sony fejesei. 

joe_carnahan.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr348943834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása