Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Alakul a Szörnyes univerzum is

2016. július 19. - csak Porter

universal-monsters-universe-fargo-writer.jpg

Az Universal sem szeretne kimaradni a nagy stúdiók általi univerzum építéséről, ám ők nem szuperhősökben gondolkodnak, hanem szörnyekben. 

Eredetileg a 2014-es Az ismeretlen Drakula lett volna ennek az univerzumnak az első filmje, ám nem volt megelégedve a végeredménnyel az Universal, így megpróbálják ezt a filmet nem figyelembe venni a továbbikaban. 

dracula-untold.jpeg

A sort a jövőre érkező Múmia fogja megkezdeni, amit Alex Kurtzman fog rendezni, aki eddig leginkább nagyobb blockbusterek (A sziget, Mission: Impossible III, Transformers, Star Trek) írójaként volt ismert. A címszerepet ezúttal a Kingsman - A titkos szolgálatból megismert Sofia Boutella fogja alakítani, míg Tom Cruise a jók oldalát fogja erősíteni.

Az uiverzum második filmje A láthatatlan ember lesz, aminek a címszerepére Johnny Deppet sikerült leszerződtetni, valamint a forgatókönyvet Ed Solomon (Men in Black - Sötét zsaruk, Charlie angyalai, Szemfényvesztők 1-2) körmöli éppen. Ezt 2018 áprilisában nézhetjük. 

invisibleman1_1.jpg

Megerősítést nyert az a pletyka is, miszerint a stúdió Russell Crowet szeretné Dr. Jekyll és Mr. Hyde szerepére leszerződtetni. Crowe elvállata a szerepet, és elvileg már a jövő évi Múmia-filmbe is beugrik egy apró cameora. 

A legújabb híresztelések szerint már Frankenstein rémének szerepére is megvan az Universal kiszemeltje, aki nem más, mint az Oscar-díjas Javier Bardem. Bardemtől nem áll távol a fura figurák életre keltése (lásd Nem vénnek való vidék), így nem kizárt, hogy egy újabb nagyágyúval bővüljön a Szörnyes univerzum. 

mv5bmtc4mdczmjkynl5bml5banbnxkftztcwnzczodi3oa_v1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr368899848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása