Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Készül a Bosszúvágy remake-ja is

2016. június 23. - csak Porter

death-wish-3-di.jpg

Az 1974-es, Charles Bronson főszereplésével készült Bosszúvágy című filmet szeretnék újra elkészíteni, méghozzá Bruce Willis főszereplésével és Eli Roth-tal a rendezői székben. 

Mindenképp érdekes párosításnak tűnik, mert Roth eddig inkább brutális horrorfilmjeiről volt ismert (Kabinláz, Motel 1-2, The Green Inferno), most kiderült, hogy egy brutális akciófilmet is le tud-e úgy vezényelni, hogy az emlékezetes maradjon. 

gettyimages-187792001-1436283808.jpg

A forgatókönyvhöz elég érdekes embereket kértek fel rá: Michael Ferris (A hálózat csapdájában, Játsz/ma, Terminator 3. - A gépek lázadása, Macskanő), Scott Alexander (Ed Wood, Ember a Holdon, Libabőr) és Joe Carnahan (Füstölgő űszok, A zsaruk becsülete, A szupercsapat).

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr978833146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása