Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Alakul a Stephen King: Az feldolgozása

2016. június 06. - csak Porter

it_stephenking.jpg

Nehéz szülésnek tűnik a Stephen King által írt Az című regény újabb adaptációjának előkészülete. Az eredetileg Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) által rendezett és Will Paulter (Családi üzelmek, A visszatérő) főszereplésével tervezett film elhalt egy ideig, amikor a rendező és a főszereplő is lelépett, mivel nem tudtak közös nevezőre jutni a stúdióval. 

Most újra erőre kapott a project. A rendezői székbe a Mama című horrorfilmet is vezénylő Andrés Muschietti foglal helyet és a Pennywise nevű bohóc szerepére is megtalálták a megfelelő személyt, aki nem más, mint Bill Skarsgård. Bill eddig olyan filmekben volt látaható, mint Az utolsó vakáció, az Anna Karenina, A beavatott-sorozat: A hűséges I.rész vagy a Hemlock Grove című Netflix-sorozat. 

bill-skarsgard-hemlock-grove.jpg

Már premierdátummal is rendelkezik, ami 2017. szeptember 8.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr38782238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása