Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Shane Black és Dwayne Johnson közös filmet készít

2016. május 31. - csak Porter

151002_2915711_the_rundown_anvver_3.jpg

Ami nem más, mint az Amerikában hatalmas népszerűségnek örvendő Doc Seavage adaptációja. Az azonos című magazinok 1933-tól minden hónapban megjelent, egészen 1949-ig 181 füzet látott napvilágot, majd később még 8 magazin és 20 novella követte, a legutóbbi Glare of the Gorgon címmel ebben a hónapban. 

Főhősét rengeteben tudományos kísérlet következtében tökélyre fejlesztették az orvostudományban, a feltalálásban, a felfedezésben, a régészetben és a művészetben. A rendezést Shane Black vállalta el, a forgatókönyv megírásán Anthony Bagarozzival (Rendes fickók) és Chuck Mondryval közösen ügyködnek, míg a címszerepre Dwayne Johnsont szerezték meg. Johnson már játszott kalandfilmben, például az igen hangulatos Az Amazonas kincsében, így a szerepre eléggé jó választsának tűnik.

doc-savage-original-cover-art.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr928762028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása