Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz - Képregényes hírek: Végtelen háború, Farkas, Irredeemable, Doktor Strange és a Fekete Özvegy

2016. május 10. - csak Porter

avengers-infinity-war-logo-joe-steiner.jpg

Az Amerika Kapitány: Polgárháború készítői elárulták, hogy lehetséges, hogy nem a Végtelen háború I.-II. lesz a címe a Marvel legnagyobb dobásának, mivel merőben el fognak térni egymástól a részek, főleg hangulatban. 

4094106-0429217311-43734.jpg

A Farkas harmadik önálló filmje hivatalosan is megkapta az R besorolást, szóval elég véres történetet terveznek Hugh Jackman utolsó visszatérésének Logan szerepében.

boom-comics-irredeemable-the-plutonian.jpg

A Fox stúdió újabb képregény feldolgozását tervezi, ami a kevésbé ismert, Mark Waid által készített Irredeemable. Az író és rendezői státuszra Adam McKayt szeretnék meggyőzni. 

dr-strange-2.jpg

Michael Giacchino fogja szerezni a Doktor Strange című novemberben érkező Marvel-mozi zenéjét. Giacchino rengeteg videójáték és sorozat mellett többek között A hihetetlen család, a L'ecsó és a Mission: Impossible III. zenéjét szerezte. 

3626471-scarlett_johansson_as_black_widow_1.jpg

Kevin Feige, a Marvel főnöke arról nyilatkozott, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháborúban levő eddig önálló filmmel nem rendelkező szuperhősök közül legszívesebben a Fekete Özvegynek csinálnának egy önálló kalandot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr868684098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása