Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan a Battle Angel-film rendezője és esetleges címszereplői. Trilógiává bővül a Szemfényvesztők. Angol komikus az új Farkas-filmben. A főszereplő balesete miatt csúszni fog Az útvesztő harmadik része.

2016. május 04. - csak Porter

xniomb9q0wkxzg5duo7v.jpg

Sokáig úgy volt, hogy James Cameron rendezi a Battle Angel Alita című 90'-es évekbeli japán képregény filmadaptációját, ám ő az Avatar sokadik része mellett döntött, így a rendezést átpasszolta Robert Rodriqueznek (Desperado, Alkonyattól pirkadatig, Kémkölykök quadrológia).

gallery-1461765372-movies-maika-monrose-rose-salazar-zendaya-bella-thorne.jpg

Sőt, már 4 női szereplőt is emlegetnek az Alita: Battle Angel címszerepére: Rosa Salazar (Az útvesztő: Tűzpróba), Maika Monroe (Valami követ), a nemrég a Spider-Man: Homecomingba castingolt Zendaya és Bella Thorne (Amityville: The Awakening).

jon_m_chu.jpg

Trilógiává fog bővülni a Szemfényvesztők, és már a rendezőt is megtalálták a projecthez, aki nem más, mint a második részt is dirigáló Jon M. Chu. 

1200.jpg

Meglepő módon egy angol komikus, Stephen Merchant (A hivatal-sorozat, Az a bizonyos első év, Hello Laides-sorozat) is csatlakozott a Farkas harmadik részéhez, aki valószínűleg egy komikus szerepre írt alá. 

mcm.jpg

Csúszni fog Az útvesztő: Halálkúra bemutatása, mivel a főszerepet játszó Dylan O'Brien súlyosan megsérült a forgatás alatt: egy akciójelenet felvétele közben egy autó elütötte és jó pár csontja eltört. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr128665596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása