Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Keaton nem, Downey Jr. benne lesz az új Pókemberbe. Előbb jön és női főszereplője is van a Szárnyas fejvadász 2-nek. Pamela Anderson is a Baywatch-mozifilmben. Jön a Megjött apuci! folytatása.

2016. május 01. - csak Porter

spider_man_homecoming_logo_3_by_jakew1994-d9z0cxs.jpg

A Marvel mégsem tudta megszerezni Michael Keatont a Spider-Man: Homecoming gonoszának, de a Tony Starkot alakító Robert Downey Jr. már biztosan fel fog tűnni benne.

ataui5reehcxz1e9sfvz.jpg

A vártnál korábban- egész pontosan 3 hónappal - nézhetjük a Denis Villeneuve által rendezett Szárnyas fejvadász 2-t , mivel a Warner Bros. 2018. januárjáról 2017. október 6-ra tűzte ki a bemutatóját. 

472577004_1280x720.jpg

Megtalálták a női főszereplőt a Szárnyas fejvadász folytatásához, aki nem más, mint a még kevésbé ismert Ana de Armas. A színésznőt legtöbben a Kopp-Kopp című thrillerben láthatták, ahol Keanu Reeves-t csábította el egy másik színésznővel együtt. 

baywatchanderson.jpg

Újabb régi Baywatch-szereplőről rántotta le a leplet Dwayne Johnson, aki ezzel a közös képpel jelezte, hogy bizony Pamela Andersont is viszont láthatjuk a jövőre érkező Baywatch-filmben. 

daddys-home-11.jpg

Bejelentették, hogy folytatás készül az év elején a mozikban szépen muzsikáló Megjött apuci!-nak. Will Farrell és Mark Wahlberg főszereplőpárosa visszatér, valamint a forgatókönyvet író Sean Anders és John Morris is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr738659012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása