Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Channing Tatum és a Kingsman 2. South Parkos szinkronizál a Gru 3-ban. Zöld Manó az Igazság Ligájában. Emilia Clarke nem lesz többé Sarah Conor. Cuarón besegít a Warner Dzsungel könyvéjének rendezésébe.

2016. április 24. - csak Porter

channing-tatum-facebook-profile.jpg

Channing Tatum a Twitteren jelentette be, hogy csatlakozott a Kingsman: The Golden Circle című folytatáshoz, amiben elvileg egy amerikai kémet fog alakítani. 

ubisoft_e3_2015_press_rose.jpg

A CinemaCon-on jelentették be, hogy a Gru 3. részének főgonosza Trey Parker hangján szólal majd meg, aki már lassan 20 éve szinkronizálja és készíti a South Parkot. Emellett feltűnik Gru ikertestvére, Drew is, akit szintúgy Steve Carrell fog szinkronizálni, csakúgy mint Grut. 

willem-dafoe_aap_1200.jpg

Bár már egy pár napja forgatják az Igazság Ligájának első részét, egy újabb nagy nevet szereztek J.K. Simmons után, aki ismételten a Pókember-filmből lehet ismerős. Willem Dafoe csatalakozott a szereplőgárdához, aki anno Zöld Manót alakította a 2002-es Pókemberben.

emiliagenisys-xlarge.jpg

Emilia Clarke, aki a tavalyi Terminator: Genisys-ben Sarah Conort játszotta, kijelentette, hogy többször nem akar visszatérni Conor szerepébe.

alfonso-cuaron-oscars.jpg

A stúdió tanácsára Alfonso Cuarón (Harry Potter és az Azkabani fogoly, Gravitáció) beszállt a Warner Bros. által készített Jungle Book című filmbe, hogy segítsen Andy Serkisnek, hiszen ezzel a filmmel debütálna rendezőként. Biztos látták a Marvel filmjének bevételi adatait, és nem akarnak kockáztatni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr128646692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása