Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Újabb komplikációk a Gambit-filmnél. Zimmer visszavonul a szuperhősfilmektől. A TV-s Flash filmszerepben. Készül a Sicario 2. Remakelik a Csillagembert.

2016. április 16. - csak Porter

xmen-gambit.jpg

Újabb komplikációk merültek fel a Gambit-filmmel kapcsolatban, mivel a készítők nincsenek megelégedve a megírt szkripttel, így felfogadták a Magic Mike-ot író Reid Carolint, hogy írja át azt teljesen. Ennek következtében leghamarabb az év végén tudják elkezdeni a forgatást. 

hans-zimmer-the-icing-on-the-justice-league-cake-371437.jpg

Hans Zimmer, a Batman v Superman filmzenéjének szerzője bejelentette, hogy nem fog több szuperhősfilmnek zenét szerezni, mivel szerinte már nem tud újjal előrukkolni ebben a témában. 


grant_gustin.jpg

Grant Gustin (Flash-sorozat) filmszerepben is kipróbálja magát. William H. Macy harmadik rendezésében, a Krystal, amiben egy szívproblémákkal küzdő fiatalt játszik, akinek viszonya lesz egy idősebb nővel. Továbbá feltűnik: Felicity Huffman, Rosario Dawson, Kathy Bates, John Leguizamo, John Manganiello, valamint maga, H. Macy is. 

sicarioposter.jpg

Újabb megerősítést nyert az a tavalyi bejelentés, hogy folytatják a tavalyi év egyik legjobb filmjét, a Sicariot, amiben a Emily Blunt, Josh Brolin és Benicio Del Toro is visszatérne. 

lmun90xywiulkk0ivw42dsrveyl.jpg

Remakelik John Carpenter Csillagember című sci-fijét. Az 1984-ben készített film jelenleg is jó értékeléssel rendelkezik az IMDb-n, de a stúdió mégis lát benne fantáziát. Annyira, hogy már a rendezője és forgatókönyvírója is van a projectnek. Az előbbit Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban trilógia), az utóbbi tisztséget Arash Amel (Grace: Monaco csillaga) tölti be. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr528549136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása