Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Megérkezett a Harry Potter előzményfilm első kedvcsináló trailere

2016. április 12. - csak Porter

fantastic-beasts-cast-xlarge.jpg

A Warner Bros. stúdió másik idei nagy dobásának szánt Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter előzményfilm kapott egy hosszabb, de nem sokat eláruló teaser trailert, amiben többek között az Oscar-díjas Eddie Redmayne látható, mint a film kulcsfigurája, Newt Scamander, aki a HP-filmekből ismert könyv íróját fogja alakítani, és a Potter filmek előtt 70 évvel fog játszódni a cselekmény New York Cityben.

Előre láthatóan ismét meg tudják idézni a Harry Potter-filmek hangulatát, ami nagyrészt David Yates rendezőnek köszönhető, aki az utolsó négy varázslókalandot is rendezte. A filmben fel fog tűnni még Colin Farrell, Ron Pearlman, Ezra Miller és Jon Voight is, a forgatókönyvet J.K. Rowling írónő írta saját könyvéből.
Angol bemutató: 2016. november 18.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr558590066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása