Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Gyllenhaal váltja Reynoldsot a Lifeban. Készül a Lobo-film. Remakelik az Ágyúgolyó futamot. Simon Pegg a Ready Player Oneban. Megvan az Indiana Jones 5 írója.

2016. április 01. - csak Porter

0ccf6ac6c58501900d1ac263b6613d0a.jpg

A múltkor már volt szó a Daniel Esposinosa által rendezett Liferól, amiben Ryan Reynolds és Rebacca Ferguson lenne a főszereplő, ám történt egy kis változtatás. Reynolds mostanában jobban elfoglalt és a Life forgatása ütközni fog a Hitman's Bodyguardéval, így Jake Gyllenhaal ugrik be a főszerepre, de Reynolds is benne lesz, de csak mellékszereplőként.

gallerychar_1920x1080_2_lb-cv1-unbound_560b35d71d2cc9_45100216.jpg

Készülni látszik a régóta parkolópályán lévő Lobo-film is, mivel megtalálta a Warner Bros. az írót, Jason Fuchs személyében, aki a Pán és a Wonder Woman forgatókönyvét is jegyzi. Régebben Dwayne Johnson pályázott a szerepre, ám ő végül egy másik képregényfilmben fog játszani. 

1338301821877_cached.jpg

A Warner Bros. stúdió remakeli az 1981-es Ágyúgolyó futam című filmjét, aminek meg is találták a rendezőjét: Etan Cohen (Keményítőkúra).

o-simon-pegg-star-trek-facebook.jpg

Simon Pegg is csatlakozott a Ready Player One nevű könyvadaptációjához, amit Spielberg fog rendezni. 

david-koepp-at-event-of-mortdecai-2015-large-picture.jpg

Nemrég jelentették be a 3 évvel későbbi újabb Indiana Jones-kalandot, már meg is találták a forgatókönyvírót. A választás David Koeppre esett, ami olyan filmek történeteiért felel, mint a Jól áll neki a halál, Jurassic Park, Mission: Impossible vagy a sokak által nem kedvelt Indiana Jones és a kristálykoponya királysága.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr338480708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása