Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A Bosszúállók Lokija is érdeklődik a 007-es címszerep iránt

2016. március 14. - csak Porter

007.jpg

Daniel Craig már jó párszor hangot adott annak, hogy nem szívesen játszaná el megint James Bond szerepét, így hiába van még egy filmre szóló szerződése, ha már a 007 Spectre - A Fantom visszatért is nulla beleéléssel készítette el. Így már a stúdiók is kapcsoltak, és keresgetni kezdték az utódot.

Több színészt is emlegettek a szerepre. A legismertebb közülük Michael Fassbender (Becstelen Brigatyk, Shame - A szégyentelen, Éhség) és Tom Hardy (Warrior, Legenda, A visszatérő), de ott van még Idris Elba (Luther-sorozat, Prometheus, Beasts of No Nation), aki az első fekete dupla nullás lehet, vagy az inkább sorozatokból ismert Damian Lewis (Életfogytig zsaru, Homeland - A belső ellenség, Billions), valamint Henry Cavill, akit legtöbben Superman megformálójaként azonosítanak, de szerepelt már Guy Ritchie pompás kémvígjátékában is, Az U.N.C.L.E. emberében.

bond2.jpg

Ehhez az erős gárdához csatalakozott Tom Hiddleston, aki azt nyilatkozta, hogy szívesen eljátszaná a 007-es szerepét, és elvileg olyan jól játszik kémet a The Night Manager című sorozatban, hogy könnyen elképzelhető Daniel Craig utódjának.

wenn23000577.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr148464634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása