Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Hollywood-i hírek - Innáritu, mint legjobb rendező. Michael Pena akcióhős lesz. Igaz történetes tolvajfilm.

2016. február 11. - csak Porter

alejandro-gonzalez-i_arritu-hd-wallpaper.jpg

A DGA, a rendezők céhe Alejando González Innáritut (A visszatérőhozták ki a legjobb rendezőnek. 

moviepilot-exclusive-interview-with-ant-man-s-michael-pena-480421.jpg

Michael Pena akcióhősnek áll. Ő lesz a főszereplője a The Workernek, amit a producerek az Elrabolva és a Bourne-filmek keresztezésének írtak le. Dan Bradley rendező szerint valósághű fegyverösszecsapások, közelharcok és autósüldözések lesznek benne.

3018506-poster-p-steven-soderberghs-twitter-novella-gets-a-hardcover-edition-but-you-can-read-it-online.jpg

Steven Soderbergh (Ocean's-trilógia, Mellékhatások) visszatér a filmrendezéshez. Logan Lucky nevű új filmjében Matt Damon és Channing Tatum lesz a főszereplő. 

the-sleeping-shepherd-un-ricco-cast-per-il-film-basato-sulla-vita-di-stephane-breitwieser-251560-1280x720.jpg

The Sleeping Shepherd címen tolvajos film készül Michael Pitt, Imogen Poots és Willem Dafoe főszereplésével. Igaz történet alapján fog készülni egy nőről, aki 1995-2001 között közel 250 műalkotást lopott el.

john-boyega-finn-wallpaper-star-wars-7.jpg

A Star Wars: Az ébredő Erő átlépte világszinten a 2 milliárd dollárt, valamint Magyarország legnézettebb filmjévé is vált.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr498369450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása