Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Super Bowl TV-spot: Eddie, Egyiptomi istenek, Házi kedvencek, Dzsungel, 10 Cloverfield, TMNT 2., Apokalipszis, Polgárháború, Deadpool és Jason Bourne

2016. február 08. - csak Porter

super-bowl-2016b-ss-1920.jpg

Az éves Super Bowl döntő mindig fontos szerepet játszik a filmes marketing szempontjából. Ugyanis az év talán legnézettebb eseménye Amerikában, több, mint 110 millió embert ültet le évente a tengerentúlon, így remek lehetőség nyílik egy-egy film rövid bemutatójának lejátszására a meccs közti szünetekbe. A reklámozás nem olcsó, kb. 5 millió dollár egy fél perces videó a szünetekben, így általában a nagyobb durranásoknak szánt filmek kerülnek be. Hát lássuk: 

Eddie, the Eagle

Gods of Eypt

Secret Life of Pets

The Jungle Book

10 Cloverfield Lane

TMNT 2.

Independence Day 2

X-Men: Apocalypse

Captain America: Civil War

Deadpool

És a legjobban hagytam utoljára. Végre megnézhetjük az első képkockákat a legújabb Bourne-filmből. Matt Damon főszereplésével.

Jason Bourne

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr608369052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása