Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Hollywood-i hírek - Wonder Woman, Rebel in the Rye, Deadpool, Jurassic World 2.

2016. január 26. - csak Porter

mv5bmju5njqyntcwov5bml5banbnxkftztcwmzc3nzuymw_v1_sx1537_sy679.jpg

A DC Films Presents the Dawn of Justice League című műsorban bemutattak egy másfél perces videót a Wonder Woman különálló filmjéből.

Életrajzi film készül a Zabhegyezővel hírnevet szerző J.D. Salingerről, Rebel in the Rye címen. A címszereplőt Nicolas Hoult (Skins, Eleven testek, Mad Max: A harag útja) alakítja, a mentora szerepére Kevin Spacey szerződött le. A filmet Danny Strong (A komornyik, Az éhezők viadala: A kiválasztott I.-II.rész írója) írja és rendezi. 

Rendeztek egy Deadpool-találkozót New Yorkban és Los Angelesben is. Ám nem csak pár új jelenetet láthattak a filmből, hanem levetítették a rajongóknak az egész filmet. Mondanom sem kell, mindenki el volt ájulva tőle, sokan a "Legjobb Marvel-film"-nek tartják a látottakat. 

Gőzerővel keresi az Universal Colin Trevorrow utódját, aki megrendezheti a Jurassic World 2-t. Ugye Trevorrow miután befejezi készülő filmje utómunkálatait, ő rendezi meg a Star Wars Episode IX-t. A stúdiónak már van is egy kiszemeltje, méghozzá J.A. Bayona (Árvaház, A lehetetlen, A Monster Calls), aki nemrég hagyta ott a Z világháború 2 rendezői székét. 

Ha már Wonder Womannal kezdtünk, zárjuk is azzal. A videó mellé megkaptuk a hivatalos lógót is. 

12493493_427616860741850_6777500332649664040_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr468316616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása