Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Tom Cruise csatlakozott az új Múmia filmhez

2015. november 25. - csak Porter

tom-cruise-06.jpg

Az Universal Pictures sem akar kimaradni az univerzumépítési divatból: náluk van jó pár szörnyes filmnek a jogai (Múmia, Drakula, Frankenstein stb.) és ezekből a karakterekből szeretnének egy Szörny univerzumot létrehozni. A tavaly bemutatott Az ismeretlen Drakula lett volna az univerzum első filmje, ám mivel nem hozott annyi bevételt, mint azt várták, így csak a 2017-ben mozikba kerülő Múmia fogja elkezdeni a sort. 

Legutóbb Brendon Fraser főszereplésével készült Múmia-trilógia, aminek első két része remek horrorelemeket tartalmazó kalandfilm volt. Ám az Universal Pictures ismét újraindítja a franchiset, Alex Kurtzman rendezésében, Jon Spaihts (A legsötétebb óra, Prometheus, Doctor Strange) történetével és immár Tom Cruise főszereplésével. Azt, hogy jófiút vagy rossz fiút fog alakítani, még nem tudni.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr348106266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása