Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Eszement zaci (Pawn Shop Chronicles) - Ez mégis micsoda?!

2014. március 12. - Nikosssz

történet.png

Az eszement zaciba sokszor tévednek be furábbnál furább alakok, és sok minden történhet ennek következtében. Hogy kapcsolódhat egybe, 3 rasszista drogos, egy elveszett jeggyűrű és egy Elvist utánzó kamusztár?Vélemény.pngNem azért, de Paul Walkernek már a fene tudja hányadik filmje, amire azt mondják, hogy az utolsók egyike, amiben játszott. Szegény színész halálából egyre inkább csinálnak reklámszöveget, minthogy valós tényeket állítanának! Mondjuk sok embernek adták el vele a filmet, de lássuk mit is játszik ő a filmben. Nagyjából 25 perc. Igen, ez az az idő, amiben megtalálható Paul! 

Szóval lássuk a történetet! Lényegében ennek semmi értelme nincs!  Pár apróbb történetről szól. 3 részre osztható a film. Az elsőben 3 töketlen balfék próbálja kirabolni a drogkotyvasztót, azonban puska nélkül nehéz a dolguk, ezért aztán egy talált íjjal rontanak a ˝szakácsra˝. Ennek se lesz túl jó vége, és lényegében ezzel a jelenettel vége is az első 20 percnek. Ahogy néztem, bizakodtam benne, hogy az egész film tele lesz zsúfolva az olyan beteges poénokkal mint ami ebben az első történetben van. Azonban az utána következő másfél órában jóval megcsappan a számuk. Lehet nagyon sokan nem csípik az ilyesfajta humort, ami még fekete humornak is fekete, de nálam bejött, ahogy idétlenkedtek az álrasszista drogosok.

A második részben jócskán előtérbe kerítik a drámát, hiszen jön egy friss házas pár, de a férjnek egy kis titkolni valója akad a zálogházban, és útjára engedi a jelenlegi feleségét, hogy megtalálja 5 éve elveszett nejét. Itt egy eléggé durva rész jön, ahol a kalapács fogakba ütközve mutatja meg mekkora ereje van. Itt látható lesz pár meztelen nő is, akik közt ott van a nő is. Azonban nem akar hazamenni, mert itt heti kétszer nézheti a TV-t fél órára. Jó neki!

A harmadik rész maga Elvis mását veszi célkeresztbe, és az ő 5 perces hírnevét, amit azért sikerült megszerezni mert lepaktált az ördöggel. Itt is beles egy kis idétlenkedés, amikor elmegy borbélyhoz, de azok állandó harcban állnak, akárcsak a vendégeik. A királyt utánzó színész nagyon meglepett, amikor lekerült róla a szemüveg. Tényleg nem gondoltam, hogy őt fogom viszontlátni a túloldalon.

Na szóval akkor színészek. Ahogy említettem Paul Walker nem sokat játszik, annál inkább több szerepet kapott  Matt Dillon aki jól tudja játszani a pszichopatát. Tényleg nagyon meggyőző volt. Talán még Brandon Fraser is több időt kapott a filmben, mint Paul, és igazi meglepetés volt a fickó! Kevin Rankin a másik drogos, és hatalmas szereplést nyújt! Állatian beletudja magát élni a srác! Elijah Wood pedig a másik hatalmas meglepetés! Ő is egy pszichopata, de más fajta megközelítésből! Állati szereplőket hoztak össze, és mindnyájan jól nyomatták!

Szóval a 3 sztori, végülis összeáll egyé, de értelme akkor sem túl sok lesz. Egy olyan film, amit tipikusan akkor néz az ember, ha semmi más nincs, amit megnézne szívesebben! Egyet is értek majdnem az IMDb-vel, de azért a színészek miatt egy picivel jobbat érdemel! Jó szórakozást! :)Pontok.pngimdb.png5,8/10sajat.png6,5/10Borító.pngElőzetes.pngonline.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr105853242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása