Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Képszakadás (21 and Over)

2014. február 07. - NiCKO

történet.png

A "Másnaposok" íróinak új vígjátéka egy nagy döntés előtt álló 21 éves srácról. A főiskolás Jeff Chang mindig azt tette, ami a kötelessége volt, amit elvártak tőle. Ám amikor megjelenik a két legjobb barátja, hogy elvigyék megünnepelni a 21. születésnapját, Jeff úgy dönt, hogy ezen az éjszakán megtesz mindent, amit eddig nem tehetett, még akkor is, ha másnap reggel felvételije lesz az orvosi egyetemre. Egy fergeteges vígjáték három barátról, egy éjszakáról, hibákról, megaláztatásról, na és egy elég rosszul sikerült beavatási szertartásról.

Vélemény.png

Én személy szerint, ha egy olyan filmet kezdek el megnézni, amiről még nem hallottam, előtte megnézem a bemutatóját! Így volt most is, a 21 and over című filmmel. Már a bemutatóban kivolt hangsúlyozva, hogy a Másnaposok készítőitől, amely vegyes érzéseket keltett bennem. Vajon olyan jó lesz, mint az első rész ? Vagy annyira elcsépelt, mint az utolsó ? A trailer feelingje ProjectX -es volt egy kicsit számomra. Sajnos, bár nem nagy elvárással indultam neki a filmnek, így is csalódást tudott okozni. Sem a színészi alakítás (olyannyira, hogy még a nevüknek sem nézek utána) nem nyűgözött le, de maga a történet is számomra kisértetiesen hasonlított a Másnaposok III-ra, csak itt a tömeg, a káosz volt a fő okozója a barát eltünésének. Eszméletlen sok badarságot találtak ki a filmbe, annyira irreális jeleneteket tartalmaz, hogy már fájt nézni, illetve a 2 jó barát valószínűleg egy csiga szintjén lehet és ahogy kiderült a kis kínai barátjuk és éppúgy egy idióta. Viszont, amire már felfigyeltem az első 10 percben, és egyáltalán nem értettem, hogy az egyik legjobb barátjukat miért szólítják teljes nevén ? Jeff Chang... az egész filmben nem szólították máshogy, semmi jó becenév nem jutott az írók eszébe ? Komolyan ? Akkor miért nem lett egyszerűen Jeff ? Vagy Chang ? Ami egy kis + lehet a filmben az helyenként a kamera. Részemről ez egy erős 1x nézhető film, de még ezt sem ajánlom, senki nem marad le semmiről, ha elkerüli!Pontok.pngimdb.png5,8/10sajat.png5,0/10Borító.pngElőzetes.pngonline.pngIDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr825804147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása