Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Euro Truck Simulator 2

2013. szeptember 12. - Pii89

A Truck Simulator széria - szerintem - a legkiemelkedőbb része az Euro Truck Simulator volt 2008-ból. Igen nagy rajongótáborra tett szert, rengeteg mod készült hozzá, így a SCS Software nem véletlenül, de úgy döntött, hogy elkészíti a folytatást, amit meg is kaptunk 2012-ben.
Új kamionokkal, új városokkal, több márkanévvel és a kamionok testreszabhatóságával bővült a második rész. Igen! Kamionunkat igen részletesen egyedivé tudjuk varázsolni. Névtábla, egyedi festés, világítások, tükrök, napellenzők...És akkor még a teljesítmény fejlesztéséről nem ejtettem szót. Majdnem hogy kaptunk egy Underground 2-t kamionos köntösben. :D

A játék története igen karcsú, de egy ilyen szimulátorban nem is sztori a fontos. De ha mégis ezt kéne néznem: kezdő sofőrök vagyunk, akinek különböző cégek által ajánlott szállítmányozási munkákat kell elvégeznie. Saját kamionunk ilyenkor ugyan még nincs, így azt mindig kapunk az adott munkához. Célunk tehát a nulláról való feltörekvés, cégünk létrehozása, más sofőrök foglalkoztatása és természetesen a céget minél sikeresebbé tenni, míg mi és sofőrjeink a kilométereket hagyjuk a hátunk mögött.
Cégünk igazgatása közben vehetünk garázsokat is, amelyeket idővel fejleszthetünk. Illetve ide helyezhetjük ki a sofőrök székhelyét.

Ajánlott betartani a közlekedési szabályokat, mert a rend őrei igen szívesen büntetnek meg minket gyorshajtásért, piroson való áthajtásért, menetiránnyal szembeni közlekedésért és még az is előfordul, ha fáradtan vezetünk, hogy a pihenő kihagyásáért is fizetnünk kell.
Munkáink során fokozott biztonsággal kell vezetni. Fő célunk az áru leszállítása, lehetőleg épségben. Károsodás mértékétől függ mennyit vonnak majd le a fizetésünkből. Ez logikus. :)
Valamint érdemes bajlódni a parkolással, mert azokért is plusz pénzt illetve tapasztalatpontot kapunk.
Ha már tapasztalatpont. A játék szintlépeses rendszert kapott, ami alapján fejleszthetjük magunkat. Szállíthatunk törékeny, veszélyes anyagokat, valamit a fuvarok hosszát is lehet bővíteni, így több pénzre tehetünk szert...és még sok más fejlesztés elérhető lesz számunkra.

 

Az ETS2 méltó folytatása az első résznek, és ha már kamionozás, MÉRFÖLDEKKEL jobb lett elődjénél! :)
A játékmenet unalmasnak tűnhet sokak számára, de a kamion szerelmesei elég szép óraszámot fognak beleölni cégük virágoztatásába. :)
Tehát, irány egy kereskedés, vegyük meg kedvenc márkánkat, mert Európa vár ránk!
UI.: Közeljövőben jelenik meg a GO EAST kiegészítője, amiben már Budapest is szerepet kap.
Valamint lelkes rajongók folyamatosan bővülő térképpel látnak el minket.
(Fentebb látható a Truck Sim Map 3.5., amiben ugyan van már Magyarország, de csak Győr kapott szerepet.)

 

Ki mennyi kilométert hagyott már a háta mögött? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr195508570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása